Timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp 0629594967

みなさんこんにちは

みなさんこんにちは

Minasan kon'nichiwaみなさんこんにちは  jongens en meisjes!

 WELKOM BIJ HET TIMMERDORP.

 Hoe leuk zou het zijn als we het timmerdorpterrein verbouwen tot een olympisch dorp!

Deze zomer gaat het dan toch gebeuren, de oympische spelen! De zomerspelen worden gehouden in Tokyo Japan. De Atleten gaan allemaal weer hun stinkende best doen om de gouden medailles te kunnen winnen. Dit kan alleen als ze zich goed kunnen voorbereiden, slapen en trainen. Aan ons de mooie taak om het olypische dorp te bouwen!! Jullie zorgen voor slaapplaatsen, trainingsplekken, restaurants, feesttent (holland heineken house) bijv. Het mag de sporters aan niks ontbreken!

Succes allemaal met het voorbereiden en het verzinnen van een leuke hut!!


Inschrijven vrijwilligers:

handen

Update

Wij zoeken voor de zaterdag met opbouw nog wat mensen die even willen en kunnen helpen. Hekken plaatsen, tenten bouwen hout halen etc etc. Er is genoeg te doen. Wil je graag helpen stuur dan even een mailtje naar timmerdorptzand@gmail.com.
Verder wil ik iedereen vragen om hun briefjes (met maximaal 5 wensvriendjes) op tijd in te leveren en het entreegeld niet vergeten! Dit kan nog tot en met aanstaande vrijdag 18 juni. Het is een kleine moeite en het scheelt ons heel veel werk met het indelen van de groepjes.
groetjes,
Het timmerdorpteam 2021

 Vandaag sluit de inschrijving, zodat we kunnen gaan beginnen met het vormen van de groepjes. De briefjes met daarop je wensvriendjes kan je uiterlijk inleveren tot en met 18 juni! Mochten we geen briefje hebben gehad dan wordt je gewoon ergens ingedeeld op basis van de groep waarin je zit.
 
Zo te zien doet de website het niet op sommige telefoons / tablets. Dan kan je het beste even kijken via een laptop, dat werkt wel goed. We zitten inmiddels al weer op de 125 kinderen, dat is een goed teken.
De inschrijving sluit maandag 14 juni en we hebben echt een max van 200 kinderen. De briefjes en het entreegeld van 10.- euro kunnen ingeleverd worden tot en met 18 juni. Vergeet dit niet!! Zonder de briefjes met de timmervriendjes wordt het voor ons heel lastig om groepjes te maken.
Helaas zijn er nog weinig aanmeldingen van de vrijwilligers, zonder jullie lukt het ons echt niet. Dus kijk even in de agenda en probeer een dag te zoeken dat je kan helpen.
Samen maken we er een mooi feestje van.
Het timmerdorpteam 2021

Vrijwilligersinformatie.

We hebben dit jaar geen vrijwilligers informatie avond, dat kan helaas nog niet. Alle informatie staat op de website. Onder het tabblad spelregels staat de meeste informatie. Lees het even goed door en voor eventuele vragen kan er altijd even contact opgenomen worden. Ook dienen alle vrijwilligers dit jaar aangemeld te zijn! het is niet meer mogelijk om zomaar het terrein op te komen, houdt daar dus rekening mee. Als de naam niet op de lijst staat is er geen toegang. Ook zijn er dit jaar zeer waarschijnlijk geen kijkmomenten voor de ouders en bekenden. En de kinderdisco op maandagavond is ook van de baan. Hopelijk is dit allemaal éénmalig en kunnen we volgend jaar weer als vanouds het timmerdorp organiseren.

Cover paspoort1

Het bestuur stelt zich voor!!

Vanaf 1 Mei start de inschrijving via deze website. Omdat we vorig jaar het maximaal aantal deelnemers hadden en daardoor helaas wat kinderen moesten teleurstellen hebben we besloten om de kinderen uit 't Zand als eerste de gelegenheid te geven om zich aan te melden.

 

Timmerdorp ’t Zand staat los!

Timmerdorp ’t Zand heeft tien jaar lang onder de vleugels van het jeugdbestuur WBO gestaan. Maar na 10 jaar staat het timmerdorp los! Vanaf 1 januari 2019 zijn wij Stichting Timmerdorp ’t Zand. De oprichting hiervan is mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Rabobank Kop van Noord-Holland en Notariskantoor de Jong uit Schagen.

De officiele ondertekening heeft reeds plaatsgevonden en zodoende zijn we uit de startblokken om van de 11e editie weer net zo’n feest te maken als al die 10 eerdere keren.

Prijswinnaars 2019

De prijswinnaars 2019

                        

                         

                        

                         

                             


 

Contact.

Stichting Timmerdorp 't Zand, P/A Julianastraat 22, 1756 TM 't Zand, timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp:0629594967